vineri, 25 aprilie 2014

eBook gratis de la Editura Litera, dupa Ziua Cartii

De Ziua Mondială a Cărții (23 iunie), Editura Litera a oferit gratuit 10.000 de cărți care s-au epuizat rapid, datorită unor ”pasionați de lectură” care, după cum relatează Adevărul, s-au îmbulzit, împins, îmbrâncit și au luat cărți cu plasele (poate îi găsiți cu ele la talcioc), încât cititorii mai blânzi și mai puțin răzbătători au mai găsit doar semne de carte și flori mai mult sau mai puțin strivite.

Ocazie pentru Editura Litera să-și amintească de oferta lor de ebooks, cadouri poate mai adecvate, căci nici nu se epuizează, nici nu sunt limitate la București, ci pot fi oferite românilor din toată lumea.

Preiau mesajul de pe pagina de Facebook a Editurii Litera:
Avand in vedere parerile pro si contra, dar si rapiditatea cu care participantii la eveniment au luat cele 10 000 de carti oferite, vom continua aceasta initiativa de incurajare a lecturii prin a va oferi un eBook cadou. Asadar, trimiteti-ne pana luni, 29 aprilie, un mesaj privat cu datele voastre ( nume, prenume, adresa de e-mail) si va vom trimite, gratuit, o carte in format electronic. 
Pt a beneficia de ofertă, pt a trimite acel mesaj privat, vă trebuie desigur cont Facebook.

Și librăria Elefant, care are cea mai mare ofertă de eBooks in limba română, oferă - doar azi, 25 aprilie -  un ebook aproape gratis - cu 90% reducere:

Un american la Chișinau de Dumitru Crudu cu 1,70 lei (preț normal 17 lei)

Tot azi oferă și  30% reducere la toate ebooks, cu codul promoțional EBOOKS1024.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu