miercuri, 2 iulie 2014

eBook gratis Elefant - Povestiri de pe Calea Mosilor de Adina Popescu

Inca un ebook cadou de la libraria Elefant:

Cartea: Povestiri de pe Calea Mosilor de Adina Popescu

Codul promotional: click aici

Promotie valabila pana Duminica 6 iulie

Procedati la fel ca la celelalte ebooks cadou de la Elefant (vedeti posturile anterioare).

Cartea este in format ePub (sau PDF) cu DRM. Sunt povestiri despre copilaria in epoca Ceausescu (probabil autofictiune), eroina principala e (cel putin in primele) o fetita de gradinita care povesteste la persoana I.

Adina Popescu scrie si in Dilema Veche. Preiau de acolo (unde gasiti si un fragment) prezentarea pe care autoarea o face cartii sale:
În fond, este o carte despre copilăria mea, și implicit a generației mele, care s-a întîmplat la granița dintre două regimuri, cel comunist și cel capitalist, „de tranziție”, al anilor ’90. Așadar, este vorba despre viața și întîmplările mărunte de pe o stradă aparent banală, care s-a schimbat, s-a transformat sub ochii mei, pe măsură ce creșteam, deveneam din copil o adolescentă. O stradă care încă reprezintă mica mea lume.
Daca nu va tenteaza cartile despre epoca Ceausescu, vedeti celelalte reduceri la ebooks ale saptamanii.

Un comentariu:

  1. Imi pare rau - cer scuze si va multumesc ca ati semnalat.

    Eu preluasem informatia din pagina lor de promotii la ebooks - acum nu mai apare acolo si nu mai pot verifica daca a fost cumva greseala mea de neatentie sau a lor sau poate s-au razgandit. Cred totusi ca a fost greseala lor si nu a mea, ca parca remarcasem atunci ca toate promotiile li se termina luni, numai cea cu cartea gratuita duminica.

    RăspundețiȘtergere