vineri, 20 iunie 2014

Al patrulea ebook gratis Elefant - Acluofobia. Zece povestiri macabre de A. R. Deleanu

A 4-a dintre Zilele Elefant, al 4-lea ebook gratuit cadou:

Cartea: Acluofobia. Zece povestiri macabre de A. R. Deleanu

Codul promotional: click aici

Promotie valabila in 20 iunie

Obtineti codul promotional (voucher-ul), adaugati cartea in cos apoi dati "Vezi detalii cos", introduceti  Codul promotional in casuta corespunzatoare, aplicati reducerea si pretul comenzii va deveni 0.

Acluofobia inseamna frica de intuneric. Am citit deja primele 5 din cele 10 povestiri macabre si in special 2 mi s-au parut cele mai reusite prin modul cum se insinueaza macabrul in cotidian, un cotidian foarte bine surprins, foarte din zilele noastre: cea cu fostul voluntar ranit in Irak, in excursie la Budapesta cu iubita Cami, si prietenii, bantuit de amintiri si cosmaruri si cea in care Ioana, o tanara ce se apropie de 30 de ani, se bucura ca in sfarsit a intalnit barbatul perfect, pe Dragos - mailurile entuziaste ale Ioanei sunt foarte rupte din viata (virtuala). E ePub cu DRM - daca aveti Kindle, nu merge, dar poate aveti si smartphone si, fiind povestiri, merg citite si asa...

In caz ca nu gustati genul horror, nu uitati ca pe langa acest ebook gratuit, Libraria Elefant mai are si alte reduceri la ebooks.

Urez pe aceasta cale librariei Elefant, cea mai mare sursa de ebooks in limba romana, un sincer La Multi Ani, ca sa ne mai faca cat mai multe surprize de-astea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu