luni, 17 iunie 2013

eBook gratis cadou de ziua librariei Elefant

Azi, 17 iunie, libraria Elefant a implinit 3 ani - si de ziua ei ne face noua cadouri:

Click aici pentru a alege cadoul

Sunt 3 cadouri la alegere: unul roz, unul verde si unul albastru. Eu l-am ales pe cel verde - care s-a dovedit a fi o carte electronica numita chiar "Cadoul", de Cecelia Ahern, mai cunoscuta pt cartea "P.S. Te iubesc"  dupa care a fost facut si un film P.S. I Love You (2007). E in format ePub sua PDF cu DRM, deci nu e pt Kindle. Nu stiu sigur daca cel albastru si cel roz sunt tot carti electronice, chiar ma intreb ce anume ar fi fost - daca aflati, va rog spuneti-mi si mie. Am mai primit si un vocuher cadou pe deasupra - 30 de lei reducere la comenzi de cel putin 150 lei in luna iunie.

5 comentarii:

  1. Nu mai stiu exact care ce culoare avea, dar prima pe care am dat click era un voucher de 20 lei (pe care inca nu l-am primit pe mail, dar mai astept). Cumva am reusit sa activez si cealalta oferta, care este pt cartea asta:
    http://www.elefant.ro/ebooks/diete-fitness-retete/relatii/relatii-cu-copiii/cum-sa-fii-o-mama-minunata-sfaturi-si-strategii-pentru-un-start-bun-in-viata-al-copilului-tau-209193.html

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am ales roz si era tot ps i love you

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am ales albastru si e aceeasi carte, Cadoul de Cecelia Ahern

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci culoarea nu conta, primeai acelasi Cadou. Eu crezusem ca roz o fi pt femei (chicklit or smth.), albastru o fi pt barbati (thriller or smth.) iar verde o fi pt ambele sexe.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pt cele doua ale caror comentarii a trebuit sa le sterg:

    Va rog, fara piraterie de ebooks aici - nu vedeti ca scrie mare sus "Carti electronice gratis si LEGAL" ?!?

    Cartea electronica PS Te iubesc costa azi 15 lei, ca e la reducere. Nu inteleg de ce nu o cumparati pur si simplu si preferati sa va rugati de necunoscuti de pe net.

    RăspundețiȘtergere